14 Ocak 2010 Perşembe

Tarot Falı Nedir

Tarot Falı Nedir

Merhabalar ;

Bugün sizlere Tarot Falı Nedir hakkında çok önemli bilgileri vermek için gelmiş bulunuyoruz. Merakla beklemekte olduğunuz konuları incelemek için paylaşılanları sizler için sitemizde yayınlıyoruz. Buyurun araştırmalarımızı inceleyebilirsiniz ...

Tarot Falı Nedir



Tarot falı çok eski bir kehanet yöntemidir.Gerçek tarihi tam olarak bilinmeyen tarot'un destesindeki sembollerin anlamları da yorumcudan yorumcuya göre değişmektedir.Tarot 78 karttan oluşmaktadır.Destesini 22 karttan oluşan büyük sırlar (major arcana) ve 56 karttan oluşan küçük sırlar serisi (minor arcana) oluşturur.

Tarot günümüzün en popüler fallarindan biridir ve diger fallardan farklidir. Ilk önce kendinize bu fali neden ögrenmek istediginizi sorun. Vereceginiz cevap çok önemli, çünkü o cevap size kapiyi açacak olan dogru anahtari getirecektir. Eger verdiginiz cevap yeterli degilse, elinizde yanlis anahtarla dogru kapiyi açmaya çalisacaksiniz. Ama kapi açilmayacak.

Eger bu fali ögrenirken kapi açilmazsa, tarot falina baktiginiz insanlar size '' hayir öyle degil, dogru degil, bilemiyorsun'' derseler, yanlis anahtari tutuyorsunuz demektir. Ve o zaman '' neden tarot ögrenmek istiyorum?'' sorusu tekrar senden bir cevap bekler. O dogru anahtari bulma meziyetti belki bir ayini, belki de yillarini alabilir. Bu fali yanlis anahtarla asla bakamazsiniz.

Eger Tarot falini ögrenmeyi hala istiyorsaniz, bu kartlarla yasamak istiyorsunuz demektir. Tarot özel zamanlarda, özel insanlara bakilan bir falmis gibi lanse edilir. Ama tarot bakan kisi her ani özel ve her insani özel kabul eder. Isterseniz mistik dekorlu, los isikli ve sakin bir yerde, isterseniz kalabalik, gürültülü bir caddede kartlari açip yorumlayin. Hiçbir önemi yok. Eger gelecegi görme yetisine sahip ve karsinizdaki insanin ruhunu okuyabiliyorsaniz, zaman, mekan önemini yitirir.

Tabii güzel dekorlu, mistik objelerle süslü, ipek masa örtüsü, kimsenin el sürmedigi 10 yillik tarot kartlari ve masada yanan bir mumun oldugu odada tarot açmak keyiflidir. Ve sizin daha iyi konsantrasyon saglamaniza yardimci olur. Fakat bu ayrintilar hiçbir zaman sizin gelecegi görmeniz için yeterli degildir. Eger bu ayrintilar ve gelecegi görme yetisi birlesirse çok keyifli ve doyurucu bir seans ortaya çikacaktir.

Tarot kartlarini, kendinizin degil baska insanlarin gelecegini görmek için yorumlamak zorundasiniz. Bu yüzden anlatimlarimda, karsinizda size fal baktirmak niyetinde olan bir insani göz önünde bulundurarak açiklamalarimi yapmaya çalisacagiz. Tarot tek kisilik bir oyun degildir. Eger sadece kendi geleceginizi görmek için kartlari kullanmak isterseniz, oldugunuz yerde sayarsiniz ve de en sonunda kartlari terk edersiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder