7 Ocak 2010 Perşembe

Telefon Borç Sorgulama

Telefon Borç Sorgulama

Merhabalar ;

Bugün sizlere Telefon Borç Sorgulama isimli konuyu açıklamaya çalışacağız ve açıklayacağız. 2010 yılının borç ödeme şekline göre aşağıda belirtmiş olduklarımıza dikkat etmenizi istiyoruz. Buyurun araştırdığımız kelimelerimizi sizlerle paylaşıyoruz ...

Telefon Borç Sorgulama



Türk Telekom’da bulunan sabit hattınızın borcunu öğrenmek için size aşağıda sunduğumuz web sayfasını kullanabilirsiniz. Böylece hiçbir yere telefon etmek sadece bilgisayarınızı kullanarak telefonunuzun borcunu öğrenebileceksiniz.

Sorgulama yapacağınız yer ödenmemiş faturalarınızı göstermektedir. Bu açıdan ödenmiş faturalarınızı burdan sorgulayamassınız.

Malum sayfada Telefon, Özel Devre, Noktadan Noktaya ISDN, Teleks, Çağrı hizmetlerine ilişkin borç sorgulamaları da yapabilirsiniz. Siteye girdiğinizde hizmet no yerine yedi haneli telefon numaranızı ve üç haneli il alan kodunuzu yazmalısınız. İstanbul avrupa yakasında oturanlar için örnek: 21212345678 şeklinde olmaldır. 1234567‘nin sizin telefon hattınız olduğunu farzedin.

Daha sonra aşağısındaki resimde görülen güvenlik numarasını ilgili kutucuğa girdikten sonra Sorgula tuşuna basarak TTnet sabit hattınızın telefon borcunu öğrenebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder